måndag 11 juni 2018

Drömmar 10 och 11 Juni 2018

Det liknar Kalle Flygares teaterskolas avslutning i Adolf Fredriks kyrka, i sin uppsluppenhet. Uppträder och festen sammanlänkas med en nyårsfest so Helen och Johanna hade i Skarpnäck, i Tobias hus - ska jag heller aldrig gå på - trots att jag var närvarande i deras hus med andra värdar. Helen målar ett landskap med en kyrka - där kyrkan avbildas på husväggar 2 gånger till - mycket detaljrikt och vackert. Jag och mina föräldrar går i mörkret och leter efter festen - men finner den inte på första stället vi trodde - ser en ljus fest på avstånd och går emot den (vi är i mörkret vid vattnet vid kanalen med pilträd hängande över oss i mörkret. När vi kommer fram märker vi att alla festar i källaren - och att de blivit förvandlade till barn. En föreståndare kommer upp - och vi visar kartan för honom. Han förklarar på förklaringen förstår vi att det är långt till gatan där festen är - ut till kanalvägen igen (som är som Kungsholmsstrand) in emot stan.

hans ögon spärrades upp psykopatiskt och han försökte putta omkull mig "vad håller du på med?" jag hade sagt att jag var hemma ifrån fronten - frivillig - och den djävla damen jagade mig . hon som jag först blivit vän med på Facebook - men sedan - då jag rest med en annan för att råda bot på problemet blivit. Hans taxi fönster var kraschade, bilden hade laddat i snön emellan träden.

De börjar såga i min bak igenom brallorna medan två, en kvinna och en man, håller nere mig... 'om du låter oss suga av dig, så slipper du tabletterna' tar emot en tablett i munnen utav den manliga sjuksköterskan 'du spottar väl inte ut den nu?" slussas in till nästa rum där det är två kvinnliga sjukskötare, spanar efter ett tillfälle att spotta ut den, istället har de en likadan nu som de vill påtvinga mig, de diskuterar ett längre tag och om den manliga SS kan ge mig det eftersom jag kanske spottar ut, när de så ska tvinga i mig en till tablett, avslöjar jag att jag redan har en i munnen.

Emma Johansson ringer, jag kan inte svara på min mobiltelefon "Kornels ex" ska jag skriva som efternamn. Emma J. som förnamn, osäker på om jag ska skriva ut delar eller hela efternamnet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar