onsdag 1 november 2017

Markus Beijar Mellin resan till rom med E R

Vi hade länge planerat att resa bort ifrån Es förskräckliga man som hindrade oss att sova hos varandra jag på soffan hon i sängen med han! tvi fy! spottade jag ibland. svaga personer måste alltid sätta andra på titulerar plats för att de själva är så psykopatiskt sjukt svaga! En stark ande skryter inte med någon titel!

Alkemilla gör ingen illa!

leende med sin äckliga torra mun! död i princip i sin svarta kostym munnen luktar bajs - han sträcker fram handen "psykiater Lars Göransson" den gamle poetens namn - djävulen håller våra kulor i sin hand - hugger oss med spruta utav gift, blåvita kläder våldtar oss i skift,  hans spermatorra mun, torr utav giftig saliv, äter långsamt som en spindel upp vårat glada flug liv ! Han hugger liksom en psykopat - men denna vårdarmes ledare är ovanligt smart.

Psykotorterarna tror att de kan bestämma vad som får existera och inte existera - de tror de har rätt att bestämma vilka böcker får existera och inte existera - vilka tankar som enligt deras bedömning är "paranoida vanföreställningar " och vad som enligt dem är "vetenskapligt riktigt" vilka as gamar!

Anklagelsebladet och häxpressen vill bara skrämma upp människor, Juri Linas litteratur är våran räddare i deras snårdjungel, Anklagelsebladet vill sprida eldslågor för vinden, och sprida viruset till sådana varelser som inte var sjuka innan... de såg på deras svartmagiska springsedlar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar