söndag 29 oktober 2017

Till Tingsrätten inför förhandling 19 Januari 2018

Det paradoxala i Anna Fribergs (må Allah låta henne brinna i evigt Helvete) påstående och Gurell och Karlsson påstående (må Allah låta dem brinna i evigt Helvete) är att jag 'är sjuk'.
Om man har vanföreställningar kan det ju inte vara allvar - och hur kan något utan allvar vara ett 'dödshot' - uppenbarligen leds bägge dessa avskyvärda parter utav fördomsfulla antipatier emot ¨diagnostiserade.
Och utav en driven politisk korrekthet - allt som är politiskt inkorrekt är enligt dessa åtalbart. Nu hade jag sådana vanföreställningar att vara en spirituell guide (igenom det inbillade Facebookprogrammet som sändes igenom avlyssning utav min lägenhet) för Ryska Militären, och gift med Prinsessan Madeleine - att de påstådda hoten för mig var en tänkbar reaktion ifrån berörda parter. Jag insåg ganska snabbt att det var vanföreställningar och har inte upprepat dylika hot sedan dess...

Alltså man vill döma mig som om jag vid tillfället inte haft vanföreställningar samtidigt som man hävdar det. Vi kräver dess utom en ny personundersökning.

Självmordsförsöket var vilket (må Allah låta henne brinna i evigt Helvete) inte Linda Hols Sahlén nämnde (må Allah förbanna det namnet) i samband med övermedicinering i Skåne hösten 2008 - jag andades ut som delfiner när de självdör - och skadade mina lungor allvarligt - anledningen var att jag inte ville komma tillbaka till Katarinahusets kemiska tortyr.

P.S. Om rätten kommer fram att yttrandefriheten blivit ett brott, och dömer mig för detta, kommer Ryska Militären komma och assasinera dem, ta all deras egendom och förslava deras kvinnor. D.S.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar