tisdag 3 oktober 2017

57.

Neurala Nätverk

Simulerar hur nervceller fungerar datorsystem kan lära sig saker och utveckla sig själv

Har alla organismer sexualitet? Bi polär hanar och honor

pestiller och ståndare blommor

Kan en sådan neuralt nätverk skapa en liknande kopia av sig själv?

Om det är någonting som leder till dess utveckling.. Biologiskt eller tekniskt!

Går på elektricitet - Fysisk värld  Bevisa Av vacker natur och en blick energi?!

Fungerar somm nervceller och kan jobba ihop som nervceller Behöver ingen luft Behöver inget vatten (kan utvinna ström ur vatten) Behöver ingen värme!

Kan utvinna saker ur det och få ström - kan koppla en kraftverk till...

Behöver ingenting ifrån jorden.

Det enda de behöver är ström "elektronik behöver ström!"

"Tror att han kan utvinna

Huvudpoäng datorer ingenting som finns av sig själv"

fantisera it nya objekt - rent mentala objekt och manipullerar fantiserar från massa strukturer allt en produkt av vad jag tänker ser det som en steril matematisk teoretisk

För att slippa fantisera själv

"kommer ifrån djupt inne"

Du säger att du är stor konstnär---"

"För mig är jag det-..."

"Det kanske vi inte alla är överens om..."

"finns det någonting som alla är överens om?"

"Vi tycker iallafall att det är lite väl malligt att kalla sig själv för stor konstnär!"

"För mig är jag det - om ni vill försöka inbilla andra att jag inte är det - kan ni ju försöka inbilla andra att jag inte är det - kan ni ju försöka vad är n i  föresten ? Två parasiter eller? Om ni vill försöka tjäna en slant på att försöka inbilla andra att jag inte är stor konstnär är det upp till er - mig kan ni ialla fall inte inbilla det - eftersom ni själva är små parasiter - om Mozart skulle säga till mig; du är inte stor konstnär - då skulle jag tro på det - men då ni säger det-... (avsmak i tonen) då vet jag att jag iallafall utgör ett tillrckligt stort hot och är tillräckligt stor för att ni ska försöka suga mitt blod ur mig..."

"Fattar du att jag bryr mig om dig? Jag tänker på om du sover ute - om du har mat i magen! Fattar du det?"

"Då jag var hos dig brydde du dig inte - du körde bara helt enkelt ut mig... du ville inte hjälpa till.. om man bryr sig hjälper man också - annars är det bara tomma ord..."

el har inget med elektricitet  att göra - el är kärlek emellan man och kvinna...

Lysa - upplysa området precis omkring en person

Skina - se ljuvt ljus (räddning) på avstånd

stråla - ljus som är överallt

ett ljus som skiner i mörkan natt

solen strålar

kan du lysa för mig? lys här!

Upplysa - upplysning

"Ifall jag är den som strålar för dig - kan jag lämna dig?"

Problemet emellan vuxna och barn är att sexualiteten förnekas - De oda har gjort ett naturligt kärlekfullt förhållande emellan två varelser av samma ras samma böjelse samma känsla, på olika sidor , en åldersgräns - livfarligt för dem bägge.

De onda har gjort en spontan naturlig kärlek till något livsfarligt !
Planen med detta är uppenbarligen att skapa en konflikt emellan vuxna och barn- och få de förra att vilja mörda barnen - eftersom deras begär deras naturliga kärlek till dem är livsfarligt! Om sexuell dragning till någonting är förbjudet - specielt om varelser av samma ras - som naturligt dras till varandra - bara det att den ena ännu inte är fullvuxen medan den andre är det.. Bland djur finns en naturlig respekt - alla de äldre djuren är förisktiga och ömma emot den yngre tills en dag den yngres kön ger ifrån sig en speciell lukt - och de vet att hon är redo att försöka med...

"Barnet gör allt för att behaga den vuxne " verkar på mg en konstig formulering - kanske detta bara gäller vuxna som barnet är rädd för . Men om de ligger på samma nivå  - om den vuxne älskar barnet- då tror njag knappast det gör allt för att behaga .. 'Det' säger här Kerstin som om ett barn vore en sak! Barn - betyder bara 'ännu inte fullvuxen' om man inte växt färdigt inuti slutar man ju aldrig att växa!

Då har vi detta med kroppen.

En vuxen kropps energi sägs vara av ett annat slag än barnets. På vilket sätt? Olika energi mängder?

Men är det fel om det är skönt för båda? Slickningar, smekningar, - är ju naturligt t.om. emellan katter människor och hundar och människor. Varför förbjudet emellan vuxen och barn av samma ras!

Varför är intimitet emellan ett människobarn och en vuxen förbjudet?

"Låt henne vara ifred.."

"När han inte fick mamman gick han på dottern istället..."

"gick han på" finns det en oro för att perversa män (och då menar man i princip alla" ska "avreagera sig"
på ett "oskyldigt" barn. Tillfredställa sin sexuella lusta pånågot som är "enklare" att uppnå än en fullvuxen mogen kvinna? Är det kvinnorna som satt denna gräns för de fullvuxna männen? Håller de dem i ett järngrepp vad gäller detta?

"Han har en fru som är 20 år yngre än han själv!" säger någon budbärare med förakt i rösten

"Hon var bara 16 år!"

"lite väl ung ålder för att börja!2

Barn har en naturlig sexualitet med varandra och med naturen att klättra på ett träd är att bestiga en kvinna- att kyssa sin lekkamrat kan leda till orgasm. Långsamt fingra ned hennes mjukisbyxor
långsamt dra ned hennes trosor - omärkligt dra av mina egna mjukisbyxor och kalsonger - långsamt stoppa in min penis i hennes slida - Orgasm. Spasmer utlösning.

Skillnaden som jag ser det - på vuxnas och barns sexualitet ä r att det hos barnet kommer ingen sperma. Glidmedel finns men ingen sperma. Precis samma pulserande upphetsning spasm vid orgasm ögonblicket men ingen kletig livgivande sperma. Alltså, man kan kallas sexuellt vuxen då sperma kommer vid orgasm. Och då ska även en som har samma förmåga kunna älska med den varelsen. Vanligvis sker detta runt 12 års åldern. Brösten börjar växa - strumpbyxor. Vi friska vuxna min- vet då att då vi börjar känna ett behgär efter en ung kvinna är hon sexuellt redo - vi har då allr rätt att fantisera om henne för det gör hon om oss och vi har all rätt att om händelserna ter sig förena oss med henne. Ingen ska kunna stoppa den drift som finns hos oss och som är vårat livs största glädje. Våran livs längtan. (här kommer moral in, vi måste gifta oss i Allahs namn för att få förena oss med någon, frågan är hur samhället tillåter det och när)

Om det finns dödsstraff på det - kommer vi ändå känna det - men bli sjuka (det är 200 piskrapp som gäller för sex innan äktenskap, och vi blir inte sjuka om vi ber till Allah, och vänder bort blicken efter en snabb titt)

Därför - ur vå rväg så fort en livsgivande orgasm kan uppnås hos både  ska det inte finnas några hinder! (moralen är det enda valida hindret)

Om båda åtrår och vill. Vuxen ska man alltså kallas då det rinner eller sprutar vätska då man uppnår orgasm. Sedan kommer ju kroppen att växa och förändras men det gör den så långt den kan. Så har vi då en annan synpunkt. allt är inte färdigväxt det har precis börjat . En med en icke färdigväxt kropp skulle ha svårt att föda ett barn om hon blev befruktad. Smärtor skulle uppstå för henne och hon skulle aldrig kunna ta ansvar för ett barn. Denna synpunkt är av vikt - hur ska en 13 årig flicka kunna älska ett barn moget? Hon springe antagligen fortfarande och leker . Vilken mans 'kärlek' vill utsätta henne för det vid den åldern? Men det sexuella begäret finns där trots allt - för dem båda.

En 15 års gräns på skulle ha sänkts till 12. Det är antagligen mer tanken på att flickan inte kan gå i skola...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar